A T-Systems Magyarország az Oracle szakmai konferencia főtámogatója volt

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) 2013. április 8-10. között idén 17. alkalommal rendezte meg éves szakmai konferenciáját Siófokon.

A háromnapos konferenciára - melynek az idei kiemelt támogatója a T-Systems volt - több mint 400 résztvevő látogatott el.Több szakmai előadást is tartottak kollegáink. Fekete László Innovációs igazgató „Információtechnológia és kommunikáció felhőből” címmel tartott egy érdekes áttekintő előadást a T-Systems Magyarország szolgáltatásairól a résztvevők teljes közönségének. A szekció előadásokon Angyal László osztotta meg a Solaris virtualizációs projekt tapasztalatait, Komáromi András a közigazgatási folyamatok hatékonyságának javításról beszélt, Tóth Norbert és Csikós Dávid pedig cégünk mobil vezetői irányítópult („BI dashboard”) megoldását mutatta be. A konferencia utolsó napján Palaczk Péter, Fekete Gyula és Szekeres Géza, ügyféltörténettel színesítve beszélt az Oracle Hyperion alapú pénzügyi konszolidációs alkalmazás támogatási tapasztalatairól. Az előadásokon kívül munkatársainkat több kerekasztal beszélgetésre is felkérték.   A konferencia teljes időtartama alatt sok látogatót vonzott a felállított T-Systems stand, ahol az érdeklődők megtekintethették és kipróbálhatták a házon belül bevezetett mobil vezetői irányítópult megoldásunk demó változatát, illetve közel 60 látogató töltötte ki kérdőívünket.

A szakmai programokon kívül a három napos konferencia keddi estéjének kizárólagos támogatója volt a T-Systems Magyarország. Fekete László megnyitója után a kérdőívek kitöltői között egy értékes nyereményt sorsolt ki, majd egy izgalmas amerikai hangulatú estébe kalauzolta a résztvevőket. A bluebox fotózás mellett található  Shelby Cobra replikában elhelyezett  autós szimulátor segítségével versenyezhettek a vállalkozó kedvűek. A táncos lábúak a Majsai Gábor zenekara által megelevenített Tom Jones számokra táncolhatták végig az estét.

A konferencia során a kötött programokon kívül volt lehetőségünk a meglévő és potenciális ügyfelekkel való kapcsolatok tovább mélyítésére is.


Vissza