A versenyképesség motorja az ICT

A több mint száz felsővezető részvételével lebonyolítot eseményen, a plenáris előadások és a kötetlen beszélgetések mellett több kerekasztal-beszélgetésre is sor került XXV. Jubileumi Vezérigazgató Találkozón, Sárváron.

Az infokommunikációs ágazat, a versenyképesség motorjaként, nemcsak a vállalatok, hanem az egész ország növekedését is elősegítheti – ez volt Budafoki Róbert vezérigazgató előadásának fő üzenete a XXV. Jubileumi Vezérigazgató Találkozón, Sárváron. Hozzátette: a T-Systems Magyarország olyan közvetítő-szerepet kíván betölteni a legújabb infokommunikációs vívmányok, technológiák, valamint az ezek hatékony alkalmazásával sokszor még tisztában nem lévő magyar vállalatok között, amelynek eredményeképpen a gazdasági válság ellenére is esély nyílik az eredményes, jövedelmező működés elérésére.

A több mint száz felsővezető részvételével lebonyolítot Vezérigazgatói Találkozón a plenáris előadások és a kötetlen beszélgetések mellett több kerekasztal-beszélgetésre is sor került. A T-Systems Magyarországot, mint főtámogatót április 12-én, az Informatikai és Innovációs Kerekasztal-beszélgetésen Vágány Tamás értékesítési ágazatigazgató  képviselte, aki arról beszélt: cégünk tevékenységének fókuszában az innováció áll. Először is, minden beszállítónkkal szorosan együttműködünk az ő innovációik támogatásában, elősegítésében. Másodszor, saját és partnereinktől származó termékeken és szolgáltatásokon mi házon belül is folyamatos fejlesztéseket, innovációkat végzünk. Harmadszor, az ügyfeleinknek nyújtott termékekkel és szolgáltatásokkal elősegítjük az ő innovációs tevékenységüket is. Vágány Tamás hozzátette: széles körű innovációs tevékenységünk mögött kivételes magyar szürkeállomány, a T-Systems Magyarország közel ezer mérnöke húzódik meg. A fórumon részt vett Vályi-Nagy Vilmos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára is.

Az impozáns Spirit Hotel Sárvár T-Systems Lounge-ban folyamatosan lehetőség volt kötetlen beszélgetésekre, networkingre, a kapcsolatépítés és –ápolás pedig egészen késő estig folytatódott.


Vissza