Steven Frantzen előadás

Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában folytatott tanácsadói tevékenység teljes körű felelőseként Steve Frantzen-nek, az IDC alelnökének egyedülálló és szakavatott rálátása van az informatikai és távközlési piacok fő tendenciáira.

Minthogy az informatikai ipar a Harmadik Platformnak nevezhető irányba „25 évente bekövetkező” elmozdulás kellős közepén jár, amely négy technológiai korszakváltó tényezőre: a számítási felhőre, a mobileszközökre, a közösségi üzleti technológiákra, valamint az adatrobbanásra és üzletanalitikára épül, nemsokára új megoldásoknak leszünk majd tanúi, amely futótűzként terjed majd el. Ezek a mélyreható piaci változások merész beruházásokra kényszerítik, sorsfordító döntések elé állítják majd az ipar szereplőit, vezetőit csakúgy, mint az informatikai vezetőket.

Frantzen úr előadásában megosztja velünk az IDC cég gondolatébresztő elképzeléseit az infokommunikáció területén zajló nagyobb változásokról és a harmadik platform felé történő eltolódásról. Kitér a következő generációs megoldásokra, így a jövő hotspotjaira is, és vázolja a kialakulóban lévő technológiák sarkalatos szerepét ebben az új környezetben. Betekintést nyerhetünk a globális perspektívába és az iparág fő átalakulási folyamataiba, amely minden kétséget kizáróan arra ösztökél majd minden résztvevőt, hogy mérlegelje, hogyan lovagolhatóak meg az új lehetőségek.


Vissza

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések