Válogatott szekcióelőadások I.

A T-Systems Symposium 2012 elnevezésű egész napos szakmai konferenciánk délutánján kilenc szekcióban vitatjuk meg az infokommunikációs iparág legújabb trendjeit és jelenségeit. A szekciók a T-Systems Magyarország stratégiai területeit (így például a vállalati, államigazgatási, egészségügyi és közlekedési területeket) mutatják be, szakmai kompetenciáinkat és kiemelt partnereink szakértelmét ötvöző előadásokkal, sikeres esettanulmányokkal az új technológiákra nyitott felhasználók számára.

Folyamatosan frissülő oldalunkon a szekcióelőadások közül mutatunk be néhányat:

Komáromi András Levente, kompetenciaközpont vezető
(T-Systems Magyarország Zrt.)
Szekció: Vállalati alkalmazások – gyorsabban és hatékonyabban
CRM - mindenekFelett
A CRM folyamatok és rendszerek a vállalat „frontharcosainak”, a marketingeseknek, értékesítőknek, ügyfélszolgálatosoknak az eszközei, „fegyverei”. Ily módon nemcsak az ügyfélélményre vannak alapvető befolyással, hanem az értékesítést, így a vállalat eredményességét is nagyban befolyásolják. Emiatt kitüntetett szereppel bírnak a vállalati működésben. Előadásunk bemutatja, hogy milyen módon tud ügyfeleinknél a T-Systems Magyarország Zrt. hozzájárulni egy hatékony CRM „arzenál” létrehozásához.

Boross Ádám, konzultáns rendszermérnök
(Cisco Magyarország)
Szekció: Felhők közül a nap – ICT időjárás előrejelzés
A Cisco UCS, a mini cloud computing platform
Az előadás során lehetősége lesz megismerni a Cisco adatközponti vízióját és annak egyik fontos elemét, a Unified Computing System-et (UCS). Bemutatjuk, hogy milyen tervezési elvek vezérelték az UCS megalkotását és milyen előnyöket jelenthet a számítási platform alkalmazása. Végül néhány példán keresztül megvizsgáljuk a megoldás felhasználási lehetőségeit.

Borbás Sándor, szenior üzletfejlesztési menedzser
(T-Systems Magyarország Zrt.)
Szekció: ICT és a cégkultúra – kerüljünk közelebb
Mobilitás - mindenhol
A mobilitás óriási lendülettel nyert teret mind a világon, mind hazánkban. Napjainkban az ICT megoldások magánéletünkbe és a munka világába is visszafordíthatatlanul gyűrűznek be egyre alapvetőbb szinteken. Az előadásban különböző iparágakban érjük tetten az ICT erőforrás-, bevétel- és folyamatbarát példáit.

Matek Kamill, cégtevékenység vezető
(T-Systems Magyarország Zrt.)
Szekció: Üzleti szemléletű ICT – kerüljünk közelebb
IT menedzsment eszköz, mint a pénzügyi döntések hiteles forrása
Az elmúlt évek gazdasági kihívásai átformálták az IT szervezetekkel szemben támasztott elvárásokat. A változások a szervezetek számára új stratégiai irányokat, míg az eszközök számára új követelményeket hoztak. Saját tapasztalatainkból merítve, esettanulmányokon keresztül, új oldalukról mutatjuk be az IT eszközeit, amelyek immár a pénzügyi döntéstámogatás elengedhetetlen szereplőivé váltak.


Vissza

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések