Zséda koncert

10 éve töretlen szólókarrier, 14 toplistás sláger, 3 platina-, 2 aranylemez, közel 100 teltházas nagykoncert az ország nagyvárosaiban, teltházas koncert a Papp László Budapest Sportarénában…

Szinte nincs olyan rangos zenei díj, amit az elmúlt tíz esztendőben ne nyert volna meg, nincs olyan slágerlista, amelynek az élén legalább egyszer ne lett volna ott valamelyik Zséda-dal. Ez alól az MTV legendás World Chart Express-e sem kivétel! Zséda valamennyi szólólemeze bearanyozódott, valamennyi koncertje teltház előtt zajlott. Két ízben is felkérést kapott arra, hogy filmek főcímdalaihoz adja a hangját, így születtek meg talán legismertebb dalai, a Szeress most, és a Mindhalálig mellettem. Utóbbi Ragályi Elemér filmjének, a Csudafilmnek a főcímdala. Káprázatos tánctudásával heteken át bűvölte el a Szombat esti láz című produkció nézőit.

Énekhangja és szépsége egyaránt lenyűgözi közönségét. Dalain átérződik varázslatos személyisége, mintha legféltettebb titkait osztaná meg velünk, hallgatókkal. És van még valami, ami jellemzi dalait: a minőség és a finom elegancia.


Vissza

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések