A T-Systems Magyarország egész napos szakmai konferenciája

A T-Systems Magyarország idén már hetedik alkalommal rendezte meg egész napos szakmai konferenciáját, a Symposiumot. A nemzetközi szinten is elismert, az infokommunikáció leggazdagabb portfólióját felvonultató hazai rendezvényen idén is közel kétezer meghívott vendég képviselte a digitalizáció által érintett széles iparági spektrumot. 

A technológia által kínált lehetőségeknek köszönhetően egyre több társadalmi, üzleti, gazdasági kérdésre kaphattunk azonnali választ. Az 5G, a smart technológia, az IoT, a Cloud megoldások, a BigData mind-mind átalakítják világunkat és a technológiában élen járó döntéshozók, nagyvállalatok felelőssége, hogy ennek az átalakulásnak régiónk, Magyarország nyertese legyen. A technológiai fejlődést követő meetupokat, exkluzív programokat illesztettünk össze, hogy vendégeink idén is inspirácót meríthessenek, megoldást, kapcsolatokat találhassananak az egész napos Symposiumon.

Időpont: 2018. november 27.
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ 1124, Budapest, Jagelló utca 1-3.

A Symposium mobil applikációja, hasznos segítőtársa lesz a rendezvényen, melyet itt tölthet le készülékére. A személyre szóló QR kódjával az alkalmazásba is be tud jelentkezni, amelyben szintén eléri a belépéshez szükséges QR kódját.

Google Play App Store

Előadók

Szekciók

Szekcióink tematikusan ölelik fel egy-egy iparág, technológiai terület újdonságait. Az előadások és kerekasztal-beszélgetések részvevői a Jövőtérben is megtekinthető megoldások valamint további sikeres projektek célját és eredményeit mutatják be. A szekciók fókuszában az emberi igények, az arra adott technológiai válaszok és ezen megoldások jövőbemutató részletei szerepelnek.

Platina fokozatú támogatónk
Kiemelt együttműködő partnerünk
Kiemelt technológiai támogatóink
Arany fokozatú támogatóink
Ezüst fokozatú támogatónk